Werkplek & Mobiliteit

Flexibele ICT-oplossingen voor de moderne werkplek

Een flexibele invulling van de werkplek helpt medewerkers taken uit te voeren op een manier die bij hen past. Maar welke devices passen bij uw organisatie en medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat deze veilig en functioneel blijven? En hoe zorgt u dat uw medewerkers productief blijven in het geval van defecten? Het zijn kwesties waar u het liefst zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. Wij nemen deze taken graag bij u uit handen.

We zijn gewend geraakt aan het gebruik van slimme technologie. Het stelt ons in staat informatie te werken, waar en wanneer we willen. Daarvoor gebruiken we devices die aansluiten bij onze persoonlijke voorkeur. Die flexibiliteit verwachten we tegenwoordig ook van de volledige ICT-omgeving.

Het belang van flexibele werkplekken

De vraag naar een mobielere en persoonlijkere invulling van de werkplek groeit. Medewerkers worden steeds kritischer. Dat leidt eveneens tot nieuwe vraagstukken op het gebied van beheer en beveiliging. Werkplekbeheer is tijdsintensiever en complexer geworden. Vanzelfsprekend wilt u wel zeker weten dat uw werkplekken continu functioneel en veilig zijn.

Ontzorging van de gehele ICT-lifecycle

Met onze dienstverlening profiteert u van ontzorging tijdens iedere stap van de lifecycle. We bieden proactief advies over de juiste oplossingen, en zorgen ervoor dat deze naar wens worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Ook beheer, onderhoud en beveiliging wordt volledig door ons geregeld. U bespaart zo een hoop tijd en geld, en bent ondertussen verzekerd van continu hoge continuiteit, productiviteit en dataveiligheid.

Vragen of wilt u meer weten over Werkplek & Mobiliteit?

Uw wensen zijn onze drijfveer. Door de juiste mix van producten en diensten maken wij als ICT-specialist graag het verschil voor uw organisatie.

Onze dienstverlening

Misco Solutions biedt flexibele totaaloplossingen op maat op het gebied van werkplekbeheer en mobiliteit. Zo heeft hier zelf geen omkijken naar en kunt u zich zorgeloos blijven richten op uw kernactiviteiten.

Mobility-as-a-Service

Meer weten

Workplace-as-a-Service

Meer weten

Consultancy

Meer weten

Hardware break/fix

Meer weten

IMAC/D

Meer weten

Refurbishment

Meer weten

Wiping

Meer weten
Magazine

M magazine Misco Solutions

Onder de naam M brengen wij periodiek een 40 pagina’s tellend glossy magazine uit. U krijgt een uniek kijkje binnen de muren van onze organisatie. Lees alles over de trends in de ICT-markt en de laatste ontwikkelingen bij onze partners. Blijf op de hoogte en vraag M kosteloos aan.

Vraag aan

PARTNERS

Wij bouwen en onderhouden succesvol langdurige relaties met onze partners. Onze erkende accreditaties garanderen u dat deskundigheid en praktische vakkennis bij ons gewaarborgd zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Misco Solutions B.V.

Bezoekadres
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Postadres
Postbus 300
1180 AH Amstelveen

T +31 (0)88 435 8222
E sales@miscosolutions.nl

arrow mail linkedin listbullet misco search twitter