Lokale overheid

ICT maakt dienstverlening efficiënter en duurzamer

Digitalisering heeft ervoor gezorgd dat we beschikken over meer communicatiemogelijkheden dan ooit. Zowel zakelijk als privé staan we voortdurend met elkaar in contact. We zijn er aan gewend geraakt om snel antwoord te krijgen op onze vraagstukken. En die snelheid verwachten mensen tegenwoordig ook van bedrijven en gemeentelijke instellingen.

Om die reden speelt ICT een steeds grotere rol tussen gemeente en inwoner. Slimme technologie stelt hen in staat sneller informatie uit te wisselen, waardoor deze processen gemakkelijker, efficiënter en duurzamer verlopen. De juiste ICT verkleint de afstand tussen mensen en de gemeente. Gemeenten kunnen op die manier hun dienstverlening optimaliseren.

Flexibele dienstverlening op maat

Misco Solutions heeft jarenlange ervaring in het leveren van grootschalige en flexibele ICT-trajecten op maat aan gemeenten in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn het leveren van complete mobiele werkplekken, inclusief hardware, software en beheer en onderhoudsdiensten. Ook voor complexere trajecten zoals server- en storageinfrastructuren en datacenteroplossingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Proactiviteit zorgt optimaal rendement

We bieden proactief advies over hoe ICT meerwaarde biedt aan gemeentelijke dienstverlening, en ontzorgen u bij iedere vervolgstap. Zo zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk rendement behaald uit uw oplossing. Bijkomende zaken als installatie, configuratie, garantieafhandeling en afvoer van oude hardware nemen we eveneens graag bij u uit handen. Bovendien bent u met Misco Solutions als ICT-kennispartner verzekerd van databeveiliging op het hoogste niveau; onze gehele dienstverlening is ISO 27001 gecertificeerd, de internationale richtlijn voor dataveiligheid. De bescherming van privacygevoelige informatie is daardoor geborgd tijdens iedere stap van onze dienstverlening.

Vragen of wilt u meer weten over dit onderwerp?

Uw wensen zijn onze drijfveer. Door de juiste mix van producten en diensten maken wij als ICT-specialist wij graag het verschil voor uw organisatie.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Misco Solutions B.V.

Bezoekadres
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Postadres
Postbus 300
1180 AH Amstelveen

T +31 (0)88 435 8222
E sales@miscosolutions.nl

arrow mail linkedin listbullet misco search twitter